Digibord op het bedrijventerrein

Dordtse ondernemers zetten bloemetjes buiten

Onder het motto ‘Dordtse ondernemers zetten de bloemetjes buiten’ wordt zaterdag 20 april een geweldige dag. Dit jaar weer met muziek en bijzonder straattheater. Met kleine en grote verrassingen voor het winkelend publiek en veel gezelligheid in en om de winkels. Er is dankzij organisator Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht (POBD) van alles te beleven en te zien in de stad. Winkeliers maken er een feestje van voor alle klanten en bezoekers. Een dag vol bijzonder straattheater, muziek en gezelligheid in de winkels!

Bijzonder straattheater!

Lekker rondstruinen en genieten: dat is het devies van Dordt Pakt Uit! Stap eens binnen bij winkels waar je nog niet eerder geweest bent en laat je verrassen. Want Dordrecht zit vól leuke en unieke winkels en gezellige restaurants. Kom ze ontdekken tijdens Dordt Pakt Uit! Ook kom je door de hele binnenstad bijzonder straattheater tegen. Drie acts hebben een vaste plaats en begintijd, de andere artiesten kun je overal tegenkomen.

Sway Pole: act op grote hoogte
Op de Statenplaats is om 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur een spectaculair optreden op maar liefst 5 meter hoogte. Straatartiest Noah is een internationale topper die met zijn komische en gevaarlijke act bezoekers van het begin tot het eind boeit.

Laat je inspireren door ondernemers en projecten die Dordrecht kleuren