Achter de schermen is er al veel gebeurd en wordt er hard gewerkt. Gedurende anderhalf jaar is vorm gegeven aan Ondernemersfonds Dordrecht (hoe, wat, waarom), 13 december is de Stichting Ondernemersfonds Dordrecht opgericht (met 7 onbezoldigde bestuursleden) en 9 februari is het convenant met de gemeente ondertekend.

Ondertussen is het hoog tijd om ook ‘voor de schermen’ aan de slag te gaan met Ondernemersfonds Dordrecht! Want we hebben een verhaal te vertellen, kansen onder de aandacht te brengen en beweging in gang te zetten. Ondernemersfonds Dordrecht is namelijk door en voor alle ondernemers in Dordrecht. En dat in de brede zin van het woord; ook not for profit en non profit doen mee.

Er wordt nog volop aan de site gewerkt, maar we zijn beschikbaar om uitleg te geven. Wat het inhoudt en wat het aan mogelijkheden biedt. Het is namelijk de ambitie van Ondernemersfonds Dordrecht om heel Dordrecht georganiseerd te krijgen, waardoor iedere door ondernemers bij elkaar gebracht cent waardevol en naar tevredenheid besteed wordt.
Want Dordrecht veilig, duurzaam, gezond en aantrekkelijk, dat doen we samen!

Laat je inspireren door ondernemers en projecten die Dordrecht kleuren